Ervaar Fysica nu met de Gratis Proefweek Milon Fitness

Sportschool Fysica in Apeldoorn en Zeewolde helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Milon. Zodat je zelf ervaart dat fitness op de Milon Cirkel bij Fysica bij jou past. 

Ervaar nu zelf de vele voordelen van sporten op de Milon Cirkel

Door te sporten op de Milon Cirkel train je niet alleen alle spiergroepen, maar werk je ook aan je conditie en uithoudingsvermogen!  Wanneer je sport op de Milon Cirkel bij Fysica:

  • Train je slechts 2x per week 35 minuten
  • Behaal je 15 keer meer resultaat dan in de gewone sportschool 
  • Train je 100% veilig dankzij onze intensieve professionele begeleiding 

 

Claim 1 van de 30 GRATIS Milon Fitness Proefweken!

Fysica heeft een speciale actie voor nieuwe leden: Gratis Proefweek Milon fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul jouw naam, e-mail en telefoonnummer in om de gratis proefweek te claimen. We bellen je om een afspraak te maken.

Let op: vanwege beperkte capaciteit is deze gratis proefweek tijdelijk en uitsluitend online te claimen door maximaal 30 personen

Sportschool Fysica in Apeldoorn en Zeewolde is dé plek voor de Milon Cirkel. Bij Fysica ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Doe de online check met de lidmaatschapstest.

 

Gewijzigde openingstijden per 1 februari

Per 1 februari hebben wij nieuwe openingstijden. Bekijk ze nu, zodat jij niet voor een dichte deur komt te staan.

Lees meer

Openingsdeal van Fysica in Zeewolde

Voor onze feestelijke opening hebben wij speciaal voor de inwoners van Zeewolde en omgeving een openingsdeal! Maak nu niet alle...

Lees meer
Meer nieuws
Dirk

"Een half jaar keihard werken en dit is het resultaat: - 28 kg. 2x per week 35 minuten op de milon cirkel."

Dirk
Hennie

"2x per week 35 minuten sporten en dit is het resultaat na 1 jaar: - 22.8 kg !!"

Hennie
Jan Hansens

"Door de geavanceerde techniek is trainen met de Milon Cirkel een stuk minder blessuregevoelig dan trainen met losse gewichten."

Jan Hansens

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.