Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Bij Fysica kun jij kiezen voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw doelstelling. 

Waarom kiest Zeewolde voor Fysica?

Al velen gingen jou voor. Bij Fysica behaal je namelijk altijd je doelstelling, wat je doel ook is. Fysica onderscheidt zich van andere sportscholen in Zeewolde vanwege:

 • Sporten op de Milon Cirkel
 • Makelijk, veilig & vertrouwd
 • Altijd persoonlijke begeleiding
 • Het beste alternatief voor de reguliere sportschool


Welk lidmaatschap past het beste bij jou? 

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies.

Sportschool Fysica in Zeewolde is dé plek voor de Milon Cirkel. Bij Fysica ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een gratis proefmaand Milon.

Gewijzigde openingstijden per 1 februari

Per 1 februari hebben wij nieuwe openingstijden. Bekijk ze nu, zodat jij niet voor een dichte deur komt te staan.

Lees meer

Openingsdeal van Fysica in Zeewolde

Voor onze feestelijke opening hebben wij speciaal voor de inwoners van Zeewolde en omgeving een openingsdeal! Maak nu niet alle...

Lees meer
Meer nieuws
 • Milon Cirkel

  Milon Cirkel

  Ervaar nu zelf de vele voordelen van sporten op de Milon Cirkel! Door te sporten op de Milon Cirkel train je niet alleen alle spiergroepen, maar werk je ook aan je conditie en uithoudingsvermogen!

  Lees meer
Jan Hansens

"Door de geavanceerde techniek is trainen met de Milon Cirkel een stuk minder blessuregevoelig dan trainen met losse gewichten."

Jan Hansens

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.