Effectieve sportschool in de regio Harderwijk

Persoonlijke begeleiding
Volautomatische Milon-toestellen
Persoonlijke sfeer

In onze sportschool in de buurt van Harderwijk kun je op een effectieve manier sporten. Hiermee behaal je gegarandeerd jouw doelstellingen, hoe moeilijk deze ook zijn. Wij vinden een persoonlijke touch erg belangrijk. Bij Fysica kijken we dan ook altijd hoe we jou het best kunnen helpen. Je bent altijd welkom in onze sportschool in regio Harderwijk voor een kennismaking. Wij hebben een locatie in Apeldoorn en een locatie in Zeewolde.

De voordelen van sporten in onze sportschool in de buurt van Harderwijk

Kom bij ons langs en ervaar de vele voordelen van sporten op de Milon Cirkel. De Milon Cirkel is een programma op een cirkel van verschillende volautomatische fitnesstoestellen. Zowel kracht als cardio worden meegenomen in dit programma. Door deze intensieve en effectieve training is het voldoende om twee keer per week slechts 35 minuten te trainen. Zo ga je voor een hoger resultaat dan bij een reguliere sportschool in regio Harderwijk.

Kies een abonnement dat aansluit op jouw doelstellingen

Bij Fysica kies je altijd voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw behoeften. Door het doen van onze fittest zie je precies welk abonnement past bij jouw doelstelling. Wij gaan vervolgens aan de slag om jou te helpen met het behalen van deze doelen. Het proces is natuurlijk verschillend per persoon, maar met onze deskundige instructeurs zorgen wij altijd voor het gewenste resultaat.

Kom langs voor een kennismaking

Ben je geïnteresseerd om in onze sportschool in Apeldoorn of Zeewolde, vlak bij Harderwijk, te starten met sporten? Of ben je geïnteresseerd in de fitness bij ons in Zeewolde? Kom dan gerust een keer langs om kennis te maken. Wij helpen je graag verder. Voor meer informatie neem je contact met ons op door te bellen naar 055-3034289 (Apeldoorn) of 036 303 5239 (Zeewolde). Je kunt ook altijd e-mailen naar apeldoorn@fysicamilonclubs.nl (Apeldoorn) of info@fysicamilonclubs.nl (Zeewolde).

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Fysica Milon Clubs

Fysica heeft een speciale actie voor nieuwe leden: Gratis Proefweek Milon fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in om jouw gratis proefweek te claimen.