Effectieve sportschool in regio Harderwijk

Persoonlijke begeleiding
Volautomatische Milon-toestellen
Persoonlijke sfeer
Tijdens het sporten in onze locatie nabij Harderwijk is het onze missie om jou op een zo effectief mogelijke manier te laten trainen. Zo behaal jij gegarandeerd jouw doelstellingen, hoe ambitieus deze ook zijn. Daarnaast vinden wij bij Fysica een persoonlijke touch heel erg belangrijk. Daarom zoeken we altijd naar de meest optimale manier om jou te helpen. Wil jij onze werkwijze tijdens het sporten zelf ervaren? Dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze sportfaciliteit in Zeewolde, zeer dichtbij Harderwijk, voor een kennismaking.

De voordelen van sporten in de buurt van Harderwijk

Door langs te komen op onze locatie nabij Harderwijk, ervaar je de vele voordelen van het sporten aan de hand van een Milon Cirkel. De Milon Cirkel is een programma waarbij je in een cirkel oefeningen uitvoert op verschillende volautomatische fitnesstoestellen. Zowel het trainen van kracht als cardio zijn belangrijke elementen in dat programma. Door deze intensieve, maar vooral effectieve, manier van sporten in de buurt van Harderwijk is het voldoende om twee keer per week slechts 35 minuten te trainen. Zo bereik je zeker een hoger resultaat dan bij ieder ander sportcentrum.

Kies een abonnement dat aansluit op jouw doelstellingen

Bij Fysica, in de buurt van Harderwijk, kies je altijd voor een passend abonnement dat geheel aansluit op jouw behoeften tijdens het sporten. Door het doen van onze fittest zie je precies welke dienstvorm het beste past bij jouw doelstelling. Vervolgens gaan wij nabij Harderwijk aan de slag om jou tijdens het sporten te helpen met het behalen van deze visie. Het proces is natuurlijk per persoon verschillend, maar door de deskundigheid van de instructeurs in onze gym zorgen wij altijd voor het gewenste resultaat.

Kom langs voor een kennismaking

Ben je geïnteresseerd om in ons sportcentrum in Zeewolde? Kom dan snel een keer langs om kennis met ons te maken. In ons sportcentrum nabij Harderwijk helpen wij je graag verder als je wilt beginnen met sporten en unieke manier van fitness wil ervaren. Voor meer informatie neem je contact met ons op door te bellen naar 036 303 5239 of door een e-mail te sturen naar info@fysicamilonclubs.nl.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Fysica Milon Clubs

Fysica heeft een speciale actie voor nieuwe leden: Gratis Proefweek Milon fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in om jouw gratis proefweek te claimen.