Bodyplan in Zeewolde

Persoonlijke begeleiding
Volautomatische Milon-toestellen
Persoonlijke sfeer

Jij raakt fit met het persoonlijke bodyplan van Fysica uit Zeewolde. In ons sportcentrum train je aan de hand van onze unieke methode. Bij ons heb je namelijk de beschikking over de meest moderne temperatuur. Samen met onze trainers uit Zeewolde, die alles weten over lichamelijke ontwikkeling, stel je het bodyplan op dat past bij jou wensen en doelstellingen. Wij helpen je graag om te starten met jouw eigen fitnessontwikkeling.

Een bodyplan laten samenstellen in Zeewolde

Bij Fysica hechten we bijzonder veel waarde aan persoonlijke begeleiding en betrokkenheid. Fit raken moet je leren. Dat weten wij maar al te goed. Daarom zorgen we dat jouw bodyplan zorgvuldig wordt opgesteld en dat je wordt begeleid door onze trainers in Zeewolde. De coaches in onze gym in Zeewolde leren je hoe je de oefeningen van de Milon Cirkel correct uitvoert om maximaal resultaat te behalen. Deze unieke fitness-cirkel bestaat uit verschillende oefening die je doorloopt in 35 minuten. Tijdens de sessies worden alle spieren in je lichaam prefect getraind. Daarom is de cirkelsportmethode die wij hanteren in Zeewolde ideaal voor ieder bodyplan. Het plan is ideaal als je gaat beginnen met sporten.  

Schrijf je in bij ons unieke sportcentrum

Wij stellen graag jouw persoonlijke bodyplan op. Daarna zorgen onze trainers ervoor dat jij wordt voorzien van persoonlijke aandacht en de juiste begeleiding om jezelf te ontwikkelen. Wil jij bij ons ook graag sporten in Zeewolde? Meld je dan snel aan en word ons nieuwe lid. Voor extra informatie over onze diensten bel je naar 0363035239. Daarnaast e-mail je naar info@fysicamilonclubs.nl of vul je het contactformulier in.

Meld je aan voor een proefmaand bij Fysica Milon Clubs

Fysica heeft een speciale actie voor nieuwe leden: Proefmaand Milon fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in om jouw proefmaand te claimen.