Begin met afvallen met de Milon Cirkel in Zeewolde

Persoonlijke begeleiding
Volautomatische Milon-toestellen
Persoonlijke sfeer

Als je op een effectieve manier wilt afvallen, kun je op de Milon Cirkel trainen bij ons in Zeewolde. Deze methode maakt je slanker en fitter in slecht 35 minuten per training. De volautomatische Milon-toestellen bieden een uitkomst voor iedereen, jong of oud. Met de deskundige en persoonlijke begeleiding in onze sportlocatie, zorgen we bij Fysica voor een veilige manier van trainen op de Milon Cirkel.

Ervaar de voordelen van afvallen met de Milon Cirkel

De Milon Cirkel is een moderne manier van fysieke activiteit, bedacht door een Duitse sportwetenschapper. De volautomatische sporttoestellen in onze sportschool in Zeewolde vormen een cirkel en zijn gericht op het verbeteren van zowel kracht als conditie. Daarom is deze methode dé ideaal voor de hulp met afvallen die jij nodig hebt. De circuittraining draait tegelijk door, waardoor niemand hoeft te wachten. Dat zorgt voor een efficiënte work-out, die de algemene fitheid aanzienlijk verbetert in korte tijd. Jij wilt toch ook op een effectieve manier afvallen met de Milon Cirkel van onze sportaccommodatie? Kies er daarom voor om zo snel mogelijk te beginnen met sporten!

De kilo’s vliegen eraf als je gaat afvallen met de Milon Cirkel

Trainen met behulp van de Milon Cirkel is zeer effectief bij het afvallen. Zo is het mogelijk in één sessie in ons sportcentrum in Zeewolde het hele lichaam te trainen tijdens als onderdeel van je full-body-work-out. Je slankt bij ons al af door slecht twee trainingen van 35 minuten te doorlopen. Daarbij verzorgen we ook persoonlijke begeleiding, uitgevoerd door onze trainers.

Claim de gratis proefweek en probeer dit toestel uit

Ben je nieuwsgierig geworden de Milon Cirkel en hoe dit toestel je helpt met afvallen? Claim dan de gratis proefweek en kijk of het bij jou past. Wil je meer informatie over onze aanpak? Neem dan contact met ons door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 036 303 5239.

Meld je aan voor een proefmaand bij Fysica Milon Clubs

Fysica heeft een speciale actie voor nieuwe leden: Proefmaand Milon fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in om jouw proefmaand te claimen.