Kom sporten in onze sportschool in Zeewolde

Als je effectief wilt sporten in Zeewolde, ben je bij ons van harte welkom. Ben je helemaal klaar met de krachthonken die allemaal hetzelfde lijken te zijn? Of heb je weinig tijd om te sporten, maar wil je wel fitter worden? Dan is ons sportcentrum in Zeewolde echt iets voor jou. Bij ons krijg je de mogelijkheid om in slechts 35 minuten per training weer fit te worden. Wij kunnen dit realiseren door onze persoonlijke coaches en betrokken begeleiding. Wij helpen jou om zo snel en veilig mogelijk weer fit te worden.

Hoe kan ik zo effectief mogelijk sporten in Zeewolde?

Je zult je vast afvragen hoe je fit kunt worden met slechts twee trainingen van 35 minuten per week. Dit is te danken aan een combinatie van de persoonlijke coaching die wij bieden en het gebruik van de Milon Cirkel. Deze methode is uiterst effectief en is niet alleen gericht op kracht, maar verbetert ook je conditie en uithoudingsvermogen. Zo behaal je in het health center van Fysica altijd je persoonlijke doelstellingen, zonder te veel tijd kwijt te zijn. Ons sportcentrum is te vinden in Zeewolde waardoor je niet ver van huis hoeft om te sporten.

Fitness met 1 proefmaand

Ben je geïnteresseerd om onze alternatieve manier van sporten uit te proberen? Kom dan langs in ons sportcentrum in Zeewolde. Wij vertellen je graag meer over onze methodes. Wil je eerst testen of het iets voor jou is? Maak dan gebruik van 1 maand sporten in ons sportcentrum in Zeewolde! Neem contact met ons op door te bellen naar 036 303 5239 of mail naar info@fysicamilonclubs.nl.

Meld je aan voor een proefmaand bij Fysica Milon Clubs

Fysica heeft een speciale actie voor nieuwe leden: Proefmaand Milon fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in om jouw proefmaand te claimen.