Een effectieve full-body-work-out bij ons in Apeldoorn of Zeewolde

Persoonlijke begeleiding
Volautomatische Milon-toestellen
Persoonlijke sfeer

Kies voor een full body work-out bij Fysica in Apeldoorn of Zeewolde. Onze work-out is volledig ingericht op basis van de Milon Cirkel en daarmee uiterst effectief. De training is gericht op zowel conditie als kracht voor alle spiergroepen. Door het geweldige concept van de Milon Cirkel zijn twee trainingen per week van 35 minuten al voldoende. Met deze manier van sporten zijn wij hét alternatief voor de reguliere sportschool.

Test onze full-body-work-out in Apeldoorn of Zeewolde

Wil je graag weten wat deze work-out voor jou kan betekenen? Claim dan een proefmaand via ons online formulier. Wij snappen dat je niet meteen vast wil zitten aan een langdurig lidmaatschap. Met een proefmaand kun je rustig wennen aan de sfeer en de manier van sporten in onze sportschool in Zeewolde of in Apeldoorn. Is de full-body-work-out bij ons in Apeldoorn of Zeewolde niks voor jou? Dan ben je vrij om na een maand te stoppen. Natuurlijk gaan wij daar niet vanuit. Onze personal coaches helpen je namelijk met plezier aan je doelen te werken, gericht op jouw wensen. Zo haal je altijd het maximale uit jouw trainingen en is het vaak ook nog eens mogelijk om met onze hulp effectief af te vallen.

Meld je aan voor een lidmaatschap

Ben je enthousiast en wil je na de proefmaand blijven sporten? Meld je dan aan voor een lidmaatschap. Door een online fittest in te vullen, weet je precies welk abonnement het beste bij jou past. Schrijf je snel in voor een proefmaand en test onze full-body-work-out in Apeldoorn of Zeewolde. Voor meer informatie neem je contact met ons op via 036 303 5239 (Zeewolde) of 055-3034289 (Apeldoorn). Je kunt ook e-mailen naar info@fysicamilonclubs.nl (Zeewolde) of apeldoorn@fysicamilonclubs.nl (Apeldoorn). 

Meld je aan voor een proefmaand bij Fysica Milon Clubs

Fysica heeft een speciale actie voor nieuwe leden: Proefmaand Milon fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in om jouw proefmaand te claimen.