Een effectieve full body work-out bij ons in Apeldoorn of Zeewolde

Kies voor een full body work-out bij Fysica in Apeldoorn of Zeewolde. Onze work-out is volledig ingericht op basis van de Milon Cirkel en daarmee uiterst effectief. De training is gericht op zowel conditie als kracht voor alle spiergroepen. Door het geweldige concept van de Milon Cirkel zijn twee trainingen per week van 35 minuten al voldoende. Met deze manier van sporten zijn wij hét alternatief voor de reguliere sportschool.

Test onze full body work-out in Apeldoorn of Zeewolde

Wil je graag weten wat deze work-out jou kan betekenen? Claim dan een proefweek via ons online formulier. Wij snappen dat je niet meteen vast wil zitten aan een langdurig lidmaatschap. Met een proefweek kun je rustig wennen aan de sfeer en de manier van sporten in onze sportscholen vlak bij Harderwijk. Is de full body work-out bij ons in Apeldoorn of Zeewolde niks voor jou? Dan ben je vrij om na een week te stoppen. Natuurlijk gaan wij daar niet vanuit. Onze personal coaches helpen je met plezier aan je doelen te werken, gericht op jouw wensen. Zo haal je altijd het maximale uit jouw trainingen.

Meld je aan voor een lidmaatschap

Ben je enthousiast en wil je na de proefweek blijven sporten? Meld je dan aan voor een lidmaatschap. Door een online fittest in te vullen, weet je precies welk abonnement het beste bij jou past. Meld je snel aan voor een proefweek en test onze full body work-out in Apeldoorn of Zeewolde. Voor meer informatie neem je contact op via 036 303 5239 (Zeewolde) of 055-3034289 (Apeldoorn). Je kunt ook mailen naar info@fysicamilonclubs.nl (Zeewolde) of apeldoorn@fysicamilonclubs.nl (Apeldoorn).

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Fysica Milon Clubs

Fysica heeft een speciale actie voor nieuwe leden: Gratis Proefweek Milon fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in om jouw gratis proefweek te claimen.