Fitness door circuittraining nabij Amersfoort

Persoonlijke begeleiding
Volautomatische Milon-toestellen
Persoonlijke sfeer

Wil jij graag starten met complete circuittraining in de buurt van Amersfoort, Vathorst, Hoevelaken of Nijkerkerveen? Dan is ons centrum de perfecte plek om op methodische wijze je hele lichaam fit te trainen. Wij zijn Fysica en hebben makkelijk bereikbare locaties in Zeewolde en Apeldoorn waar de deuren al voor je openstaan. Wij bieden een alternatief aan voor de traditionele sportschool, zodat we onze klanten op een nét wat andere manier helemaal fit kunnen laten worden. Onze aanpak is laagdrempelig en erg effectief, omdat zowel je kracht als je conditie wordt getraind. Als dit als muziek in jouw oren klinkt, is onze circuittraining echt iets voor jou.

De beste circuittraining voor jouw lichaam

Het is onze missie om jou te helpen om je fitnessdoelen te behalen. Dit doen we door fitness laagdrempelig, effectief en vooral ook gewoon erg leuk te maken. Bij ons is het niet langer nodig om zelf je programma in elkaar te zetten om er vervolgens achter te komen dat jouw apparaten als bezet zijn. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid tot circuittraining aan op onze Milon Cirkel bij Amersfoort. Je vindt deze bijzondere aanpak voor het sporten in onze sportschool in Zeewolde of Apeldoorn.  In slechts 35 minuten per trainingssessie train jij bij ons je hele lichaam. Tijdens de circuittraining doe jij je oefeningen op twaalf toestellen die je kracht én je fitness effectief trainen.

Wij integreren circuittraining feilloos in jouw leven

In ons fitnescentrum bij Amersfoort reken je op meer dan alleen toegang tot onze circuittraining. Wij zijn er namelijk ook om je persoonlijke aandacht te geven en je te begeleiden richting het behalen van je doelen. Hiervoor is het belangrijk dat we je leren kennen. We zien je daarom graag bij ons langs komen om jouw wensen omtrent het fitnessen nabij Amersfoort met je te bespreken. Vervolgens bekijken we samen hoe we onze circuittraining in je leven kunnen toepassen.  

Kies voor een lidmaatschap bij ons

Zie jij de circuittraining van Fysica wel zitten? Dan moet je beslist op korte termijn langskomen bij een van onze locaties om de mogelijkheden te bespreken of om de fittest te doen. Neem hiervoor contact met ons op, wij delen graag meer informatie met je. Bel naar 036 303 5239 of stuur een e-mail naar info@fysicamilonclubs.nl voor Zeewolde. Bereik ons in Apeldoorn via 055-3034289 of apeldoorn@fysicamilonclubs.nl. Kies voor onze circuittraining.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Fysica Milon Clubs

Fysica heeft een speciale actie voor nieuwe leden: Gratis Proefweek Milon fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in om jouw gratis proefweek te claimen.