Circuittraining in Apeldoorn of Zeewolde

Persoonlijke begeleiding
Volautomatische Milon-toestellen
Persoonlijke sfeer

Voor een complete en persoonlijke circuittraining kun je uitstekend terecht bij Fysica in Apeldoorn, in de buurt van Klarenbeek, Beekbergen en Ugchelen, of in Zeewolde. Onze locaties zijn gericht op deskundige begeleiding en een informele sfeer, zodat jij je al snel thuis voelt. Wij maken een op maat gemaakt programma, volledig verzorgd door een personal coach. Daarbij zetten we in op een snelle, veilige en effectieve manier van trainen. Zo garanderen wij het beste resultaat voor ieder lid. Dat is wat je bij circuitsporten in onze sportscholen in Zeewolde of Apeldoorn kunt verwachten.

Op maat gemaakte circuittraining door onze coaches

De circuittrainingen worden op maat gemaakt. Met onze full-body-work-out bereik je jouw doelen al in slechts 35 minuten tijdens het circuitsporten. Het kan zijn dat jij je conditie wil verbeteren of dat je zo snel mogelijk begeleid wilt afvallen. Wat jouw reden ook is om te trainen; met een circuittraining op de Milon Cirkel in regio Ugchelen of omgeving Zwolle, behaal je in onze sportscholen altijd jouw doelstelling. Wil jij je doel aanpassen of ben je niet tevreden over het resultaat? Dan kijken de deskundige coaches van onze sportschool in Apeldoorn graag met je mee naar de mogelijkheden en passen ze de circuitsporten voor je aan waar dit nodig is. Jij ervaart onze unieke circuitsporten in onze sportscholen, waarna je niets anders meer wil. Het is zelf mogelijk deze sport methode te combineren met personal training.

Neem een kijkje in een van onze sportscholen

Wil je graag een keer langskomen in ons sportschool in Zeewolde om de sfeer van circuitsporten te proeven of om een praatje te maken? Dan ben jij altijd welkom! Je kunt een proefmaand aanvragen om de circuittraining eens uit te proberen. Jij doet ongetwijfeld met enthousiasme en plezier mee. Daarna verwelkomen wij je graag als nieuw lid. Voor meer informatie neem je contact met ons op via 036 303 5239 (Zeewolde) of 055-3034289 (Apeldoorn). Je kunt ook een e-mail sturen naar info@fysicamilonclubs.nl (Zeewolde) of apeldoorn@fysicamilonclubs.nl (Apeldoorn).

Meld je aan voor een proefmaand bij Fysica Milon Clubs

Fysica heeft een speciale actie voor nieuwe leden: Proefmaand Milon fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in om jouw proefmaand te claimen.