Circuittraining in Apeldoorn of Zeewolde

Persoonlijke begeleiding
Volautomatische Milon-toestellen
Persoonlijke sfeer

Voor een complete en persoonlijke circuittraining kun je uitstekend terecht bij Fysica in Apeldoorn of Zeewolde. Onze locaties zijn gericht op deskundige begeleiding en een informele sfeer, zodat je je al snel thuis voelt. Wij maken een op maat gemaakt programma, volledig verzorgd door een Personal Coach. Wij gaan voor een snelle, veilige en effectieve manier van trainen. Zo garanderen wij het beste resultaat voor ieder lid. Dat is wat je in onze sportscholen kunt verwachten.

Circuittraining op maat gemaakt door onze coaches in Apeldoorn of Zeewolde

De circuittrainingen worden op maat gemaakt. Met onze full body work-out bereik je jouw doelen al met slechts 35 minuten per training. Het kan zijn dat je je conditie wil verbeteren of dat je zo snel mogelijk wilt afvallen. Wat de reden ook is om te trainen, met een circuittraining op de Milon Cirkel behaal je in onze sportscholen in Apeldoorn en Zeewolde altijd jouw doelstelling. Wil je je doel aanpassen of ben je niet tevreden over het resultaat? Dan laten we het er niet bij zitten! De deskundige coaches van onze sportschool in Apeldoorn kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.

Neem een kijkje in een van onze sportscholen

Wil je graag een keer langskomen om de sfeer te proeven en een praatje te maken? Je bent altijd welkom! Je kunt zowel in Apeldoorn als in Zeewolde een gratis proefweek aanvragen om de circuittraining eens uit te proberen. Ben je daarna nog steeds enthousiast? Dan verwelkomen wij je graag als nieuw lid. Voor meer informatie neem je contact met ons op via 036 303 5239 (Zeewolde) of 055-3034289 (Apeldoorn). Je kunt ook een e-mail sturen naar info@fysicamilonclubs.nl (Zeewolde) of apeldoorn@fysicamilonclubs.nl (Apeldoorn).

 

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Fysica Milon Clubs

Fysica heeft een speciale actie voor nieuwe leden: Gratis Proefweek Milon fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in om jouw gratis proefweek te claimen.