Kom sporten op de Milon Cirkel in regio Harderwijk

Als je op een effectieve manier wilt sporten, kun je op de Milon Cirkel trainen bij ons in de buurt van Harderwijk. Deze methode maakt je slanker en fitter in slecht 35 minuten per training. De volautomatische Milon-toestellen bieden een uitkomst voor iedereen, jong of oud. Met de deskundige en persoonlijke begeleiding in onze sportscholen rondom Harderwijk, zorgen we bij Fysica voor een veilige manier van sporten op de Milon Cirkel.

Ervaar de voordelen van de Milon Cirkel in regio Harderwijk

De Milon Cirkel is een moderne manier van fitness, bedacht door een Duitse sportwetenschapper. De volautomatische sporttoestellen vormen een cirkel en zijn gericht op het verbeteren van zowel kracht als conditie. De circuittraining draait tegelijk door, waardoor niemand hoeft te wachten. Dit zorgt voor een efficiënte work-out, die de algemene fitheid aanzienlijk verbetert in korte tijd. In onze sportscholen in Apeldoorn en Zeewolde, regio Harderwijk, maken wij dan ook gebruik van de Milon Cirkel voor optimaal resultaat.

Claim de gratis proefweek en probeer het uit

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze manier van trainen? Claim dan de gratis proefweek en kijk of het bij jou past. Wil je meer informatie over de Milon Cirkel of onze sportscholen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 036 303 5239 (Zeewolde) of 055-3034289 (Apeldoorn). Je kunt ook een e-mail sturen naar info@fysicamilonclubs.nl (Zeewolde) of apeldoorn@fysicamilonclubs.nl (Apeldoorn).

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Fysica Milon Clubs

Fysica heeft een speciale actie voor nieuwe leden: Gratis Proefweek Milon fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in om jouw gratis proefweek te claimen.