In Apeldoorn kiezen voor fitness

Persoonlijke begeleiding
Volautomatische Milon-toestellen
Persoonlijke sfeer

Zoek jij in Apeldoorn een plek waar je aan fitness kan doen? Bij fitnesscentrum Fysica, met locaties in Zeewolde en Apeldoorn, is dit mogelijk. Wij zijn namelijk nét even een andere soort sportcentrum dan de rest. Bij ons train je nooit te lang, ontwikkel je in iedere sessie je hele lichaam, stap je laagdrempelig binnen en krijg je de persoonlijke aandacht die jij nodig hebt. Wil jij dus werken aan je algemene fitness, graag afvallen of sterker worden? Kies dan voor ons fitnesscentrum voor fitness in de omgeving van Klarenbeek, Beekbergen, Ugchelen of Zwolle.

Onze missie is het ontwikkelen van fitness dat bij jou past

In onze sportschool in Apeldoorn hebben wij als missie om ervoor te zorgen dat jij je fitnessdoelen gaat bereiken op een plezierige manier, waarbij de nodige sessies gemakkelijk in je drukke agenda passen. Dit doen wij door je fitness aan te bieden op onze Milon Cirkel nabij Ugchelen. Dit is een vorm van circuittraining nabij Apeldoorn, waarbij jij twaalf toestellen in een cirkel gebruikt om je hele lichaam effectief te trainen op kracht en uithoudingsvermogen. Zo behaal je de belangrijkste noden van je lichaam gedurende een korte sessie van 35 minuten per keer.

Schrijf je vandaag nog bij ons fitnesscentrum in

Wil jij gaan starten met fitness bij een fitnesscentrum om zo de doelen voor jouw lichaam en je gezondheid behalen? Kies dan voor onze sportschool in Zeewolde en schrijf je snel bij ons in. Dit kun je doen door ons contactformulier in te vullen. Om van tevoren echt te weten of ons fitnesscentrum bij je past, raden we je aan om onze online fittest te doen. Zo krijg jij, maar ook wij, inzicht in de doelen die je wilt behalen tijdens fitness. 

Meld je aan voor een proefmaand bij Fysica Milon Clubs

Fysica heeft een speciale actie voor nieuwe leden: Proefmaand Milon fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in om jouw proefmaand te claimen.