Sporten met persoonlijke begeleiding bij ons in Apeldoorn of Zeewolde

Persoonlijke begeleiding
Volautomatische Milon-toestellen
Persoonlijke sfeer

Als je wilt sporten met persoonlijke begeleiding, kun je bij onze sportscholen in Apeldoorn en Zeewolde terecht. Wij vinden persoonlijke aandacht en betrokkenheid uiterst belangrijk. Dat proberen we dan ook uit te stralen in onze sportscholen. Bij Fysica vind je een informele, persoonlijk sfeer waar iedereen met de juiste instelling komt sporten. Zo blijft iedereen elkaar steunen en behalen we samen onze doelstellingen. Dat is uiteindelijk waar sporten om draait, ook in de sportscholen.

Een snel resultaat door te sporten met persoonlijke begeleiding in Apeldoorn of Zeewolde

Door te sporten met persoonlijke en professionele begeleiding, zorgen onze coaches in Apeldoorn en Zeewolde voor het maximale resultaat. De doelstelling is natuurlijk voor iedereen anders en daar houden wij dan ook altijd rekening mee. Door de Milon Cirkel te gebruiken, is het bij ons mogelijk om deze doelstellingen te halen met slechts twee keer 35 minuten trainen per week. Dat lijkt misschien weinig, maar met de intensieve en complete training die wij bij Fysica bieden is dit voldoende om fit te worden. Een full body work-out op de Milon Cirkel zorgt voor de juiste training voor alle spiergroepen. Bovendien helpt het jouw conditie en uithoudingsvermogen te verbeteren. Nog niet zeker of dit iets voor jou is? Kom gratis een week sporten met persoonlijke begeleiding in Apeldoorn of Zeewolde en maak een bewuste keuze!

Kom langs om kennis te maken

Ben je op zoek naar een alternatieve manier van sporten? In onze sportschool in Apeldoorn en Zeewolde vind je de juiste persoonlijke begeleiding om op een effectievere manier te sporten. Meld je aan voor een gratis proefweek of kom langs in onze sportschool voor een praatje en een rondleiding. Je kunt ook bellen naar 036 303 5239 (Zeewolde) of 055-3034289 (Apeldoorn), of een e-mail sturen naar info@fysicamilonclubs.nl (Zeewolde) of apeldoorn@fysicamilonclubs.nl (Apeldoorn).

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Fysica Milon Clubs

Fysica heeft een speciale actie voor nieuwe leden: Gratis Proefweek Milon fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in om jouw gratis proefweek te claimen.