Fitness op de Milon Cirkel in Apeldoorn en Zeewolde

Voel jij je niet thuis in een reguliere sportschool, maar wil je wel sporten met de beste begeleiding en persoonlijke aandacht? Bij Fysica in Apeldoorn en Zeewolde haal je al jouw doelen op een efficiënte manier. Kies voor ons en ervaar het beste alternatief voor de reguliere sportschool!

Waarom kiezen sporters uit Apeldoorn en Zeewolde voor Fysica?

Naast onze alternatieve manier van sporten, zijn er nog een hoop andere redenen om voor ons te kiezen. Door te sporten op de Milon Cirkel, haal je bij Fysica altijd je doelstellingen, hoe hoog je de lat ook legt voor jezelf. Wij onderscheiden ons van andere sportscholen omdat je:

  • Slechts 2x per week maar 35 minuten hoeft te trainen
  • Meer resultaat behaalt bij Fysica dan in de gewone sportschool*
  • 100% veilig traint door onze professionele begeleiding

Claim 1 van de 30 Milon Fitness Proefmaanden!

Fysica heeft een speciale actie voor nieuwe leden: 1 maand Milon fitness! In deze maand kan je wennen aan deze vorm van fitness en ervaren of het bij jou past. Sportschool Fysica is dé plek voor de Milon Cirkel. Bij ons ben je verzekerd van de beste begeleiding en persoonlijke aandacht. Vul onderstaand formulier in om jouw proefmaand te claimen. We bellen je zo snel mogelijk om een afspraak te maken.

Let op: vanwege beperkte capaciteit is deze proefmaand tijdelijk en uitsluitend online te claimen door maximaal 30 personen

Meld je aan voor een proefmaand bij Fysica Milon Clubs

Fysica heeft een speciale actie voor nieuwe leden: Proefmaand Milon fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in om jouw proefmaand te claimen.