Alternatieve sportschool in Apeldoorn en Zeewolde

Als jij je niet thuis voelt in een reguliere sportschool, zijn onze sportcentrums in Apeldoorn en Zeewolde de beste oplossing! Wij snappen dat niet iedereen de tijd heeft om de hele week in een krachthonk te staan. Toch wil je graag fitter worden of afvallen op een snelle manier. Wij van Fysica helpen je graag met dit proces. Wij doen dit op een persoonlijke en deskundige manier, voor een optimaal resultaat. Door deze professionele begeleiding train je bovendien 100% veilig, gegarandeerd zonder blessures!

Waarom kies je voor onze sportschool in Apeldoorn of Zeewolde?

Al velen gingen jou voor in onze sportschool in Apeldoorn of Zeewolde. Onze leden blijven altijd gemotiveerd door de vele voordelen die onze vorm van fitness met zich meebrengt. De trainingen zijn kort, maar zorgen voor meer resultaat dan dat je bij een reguliere sportschool behaald. Dit is te danken aan onze deskundige coaches, die altijd voor je klaar staan. De circuit training van de Milon Cirkel is er bovendien voor bedoeld om zo effectief mogelijk te sporten. Met trainingen van 35 minuten word je al slank en fit. Mis deze kans dus niet!

Doe mee aan de speciale actie en claim een proefmaand

Wil je onze full body workout uitproberen? Claim dan direct een van onze proefmaanden. Dan zien we je hopelijk snel in onze sportschool in Apeldoorn of Zeewolde. Wil je meer informatie of heb je specifieke vragen? Neem dan contact op door te bellen naar 036 303 5239 (Zeewolde) of 055-3034289 (Apeldoorn). Je kunt ook mailen naar info@fysicamilonclubs.nl (Zeewolde) of apeldoorn@fysicamilonclubs.nl (Apeldoorn).

Meld je aan voor een proefmaand bij Fysica Milon Clubs

Fysica heeft een speciale actie voor nieuwe leden: Proefmaand Milon fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in om jouw proefmaand te claimen.