Sporten in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een professionele en gezellige plek om te sporten in Apeldoorn? Kom gerust langs in onze sportschool. In slechts 35 minuten per training word jij al fit. Natuurlijk doen wij dat op een veilige manier, met persoonlijke coaching en de juiste begeleiding. Door deze effectieve manier van sporten, is ons sportcentrum hét alternatief voor de reguliere sportschool in Apeldoorn. Heb je dus geen zin of tijd om in een krachthonk te moeten sporten, maar heb je wel de motivatie om fitter te worden? Dan hoor je thuis bij Fysica!

Kom een maand proefsporten in ons sportcentrum in Apeldoorn

Ben je nog niet zeker of deze manier van sporten bij jou past of wil je gewoon even de sfeer proeven in ons sportcentrum in Zeewolde of Apeldoorn? Meld je dan aan en start met een proefmaand. In tegenstelling tot veel andere sportscholen, bieden wij een hele maand proef aan. Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt en het fijn vindt om op onze effectieve manier te werk te gaan. Met deze voordelen en natuurlijk het gebruik van de Milon Cirkel onderscheiden we ons van de reguliere sportscholen.

Meld je aan voor de proefmaand of neem contact op

Ben jij overtuigd om in ons sportcentrum in Apeldoorn te komen sporten? Meld je dan direct aan voor een proefmaand. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan kan je altijd even contact opnemen. Bel naar 055-3034289 of mail naar apeldoorn@fysicamilonclubs.nl. Voor vragen over onze openingstijden vul je het formulier hieronder in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je aan voor een proefmaand bij Fysica Milon Clubs

Fysica heeft een speciale actie voor nieuwe leden: Proefmaand Milon fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in om jouw proefmaand te claimen.