Sportschool bij Hoevelaken

Persoonlijke begeleiding
Volautomatische Milon-toestellen
Persoonlijke sfeer

Wil jij graag jouw fitnessdoelen behalen in een goede sportschool in de buurt van Hoevelaken, Vathorst of Nijkerkerveen? Dan bieden wij je de accommodatie aan waarin jij dit kunt doen. Fysica heeft locaties in Apeldoorn en Zeewolde, welke allebei gemakkelijk bereikbaar zijn als je uit de bovenstaande gemeenten komt. Wij bieden een effectieve en vooral ook snelle methode aan om volledig fit te worden en je hele lichaam te trainen. Wil je ontdekken hoe het werkt? Schrijf je dan in bij onze sportschool. 

Wij zijn nét even een andere soort sportschool

Wij zijn een sportschool, maar niet zoals je die waarschijnlijk gewend bent. Wij hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat we onze gasten een alternatief aan kunnen voor traditionele gewichtenrekken en loopbanden. Bij ons train jij je volledig lichaam tijdens effectieve trainingen op een circuit, en dat allemaal terwijl je persoonlijke begeleiding geniet. Zo bereik jij zeker je doel, maar wel op een laagdrempelige manier.

Bezoek een van onze locatie bij jou in de buurt

Onze sportschool is te vinden in Zeewolde én in Apeldoorn. Dat wil zeggen dat wij onze sportmogelijkheden kunnen aanbieden in de bredere omgevingen van deze locaties. Als jij dus wilt fitnessen op een alternatieve en effectieve manier in een sportschool nabij Harderwijk, zijn wij dé optie voor jou. Ook zijn wij ideaal als jouw fitnesscentrum bij Amersfoort. Wij staan bekend om ons laagdrempelige concept en gemakkelijke bereikbaarheid voor onze klanten in de regio.

Schrijf je snel bij ons in

Wil jij ontdekken wat alternatief en laagdrempelig fit worden precies inhoudt? Vraag dan direct een lidmaatschap aan voor onze sportschool. Voor je definitief lid bent, profiteer je ook nog eens van een gratis proefweek. Bel naar 036 3035239 voor meer informatie over onze sportschool in Zeewolde of stuur een e-mail naar info@fysicamilonclubs.nl. Onze locatie in Apeldoorn is te bereiken via 055-3034289 of apeldoorn@fysicamilonclubs.nl.

Meld je aan voor een proefmaand bij Fysica Milon Clubs

Fysica heeft een speciale actie voor nieuwe leden: Proefmaand Milon fitness! We overtuigen je graag wat deze unieke manier van fitness voor jou betekent. Vul je naam, e-mail en telefoonnummer in om jouw proefmaand te claimen.